woensdag 5 maart 2008

De Gouden Kooi is gewoon te duur

DosgoudenkooiosDe Gouden kooi verdwijnt niet zomaar van de buis. John de Mol zegt dat het realityprogramma gewoon teveel geld kost. Vooral waneer in de zomer er veel sport op TV is , is er moeilijk iets terug te verdienen aan de gouden kooi, Dat vertelde bedenker John de Mol die dinsdag avond in RTL Boulevard te zien was. De Gouden Kooi stopt 22 mei .

We gaan een zomer in waarin een EK Voetbal plaats- heeft én de Olympische Spelen. Het is niet een goedkoop programma. Zoals je weet ben ik inmiddels ook aandeelhou- der van RTL Nederland. Het is gewoon een geldkwestie.” Zegt John de Mol.

De miljonairs in de enorm dure villa zullen een eindspel gaan spelen. John de Mol heeft wel een voorkeur voor een bewoner die volgens hem zou moeten winnen, als hij een winaar aan zou mogen wijzen. dan zegt hij: Brian, omdat hij er vanaf dag één in zit. Dat is de die hard die als enige gewoon is blijven zitten en het geld gespeeld heeft.

John de mol zegt nog meer: Ik moet zeggen dat nu na zeven, acht maanden, ik nu aan mezelf merk dat ik relaxter ben dan toen we Tien op zender hadden. Iedere dag stond je op met het gevoel dat er ieder moment klappen konden komen.





[get this widget]