maandag 3 maart 2008

The Simpsons naar Comedy Central

SimpsonsGoed nieuws voor de fans van The Simpsons, want de gele mannetjes zijn binnenkort te zien op Comedy Central. Veel nieuws is er nog niet over bekend en ook niet vanaf wanneer en hoelaat, maar wel wordt verwacht dat de serie dagelijks zal worden uitgezonden.

Ik liet een een eerder geschreven bericht al weten dat ik The Simpsons graag op Comedy Central zou zien. Ik kijk bijna elke nacht naar de zender, want eerlijk is eerlijk: 's nachts is er geen reet op de televisie (nou ja letterlijk genomen wel dan), en met The Simpsons erbij wordt de nacht nog completer, wat televisie betreft.

The Simpsons is de langstlopende komedie serie op televisie. Met meer dan 400 afleveringen is de serie - zoals Comedy Central zelf schrijft - een begrip in de tv-industrie.

Naast The Simpsons, zendt Comedy Central ook nog andere Amerikaanse animatie series uit. Het wereldberoemde South Park is dagelijks te zien op de zender. Ook het geestige Family Guy is elke dinsdag te zien.

Wanneer de serie precies te zien zal zijn is nog niet bekend. Wanneer dit wel het geval is, lees je dit natuurlijk op Media Watchers.

[get this widget]