vrijdag 7 maart 2008

De top 40 van week 10 2008

Elke vrijdag op MediaWatchers verschijnt er een stukje tekst over de Nederlandsche Top 40. De steigers, de dalers. Alles komt aan bod. Deze week de Top 40 van week 10.

Tatjana, Chris Brown, Sia en Duffy verwelkomen we deze week in de Top 40. De laatstgenoemde is de hoogste binnenkomer en daardoor de klapperrrrrr van de week! Van plaats 37 naar 20 stijgen Wolter Kroes en André Hazes met het nummer Donker om je heen. De volgende superstip vinden we op de achste plek en daar staat Vanvelzen met When the summer ends, die vorige week nog op de

24e plek stond. Op 7 vinden we Aka The Junkies met Konijntje en daarboven op 6 staat het nummer Stuk van the partysquad ft. sjaak, dio, sef & reverse. Bubbly van colbie caillat staat op de vijfde plaats vinden we I don't wanna hurt van onze eigen Anouk. De top 3 word geopend door Mark Ronson ft. Amy Winehouse met de ex-nummer 1 Valerie. Op 2 staat het geweldige nummer Father and Frien van Alain Clarc en z'n pa. Dan zijn we aangekomen bij de nummer 1 van deze week. Wie zou daar toch staan. Het is leona lewis met Bleeding Love.

Dit was de Top 40 van week 10 op MediaWatchers. Volgende week zijn we er natuurlijk weer!


[get this widget]