woensdag 5 maart 2008

Gillend op Wintersport in seizoen 2

Het is al heel erg voor Gorden om zich voledig aan te passen aan andere vakanties. Dat wordt alleen nog maar lastiger in het nieuwe seizoen van 'Gillend naar Huis' Gorden gaat dit keer niet alleen naar warme landen. Nee , hij gaat dit keer ook vooral op Wintersport. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is vanavond. 20.30 uur , op RTL 4

In de eerste aflevering wordt Gordon door de familie Herman uitgenodigd voor een dagje gezellig skiën met de hele familie en een typische Hollandse spelletjesavond in Oostenrijk. Samen met oma Anke ontdekt Gordon dat er naast skiën nog andere manieren bestaan om van een berg naar beneden te komen.

Ook brengt Gordon een bezoekje aan het altijd zonnige Curaçao. Hier treft hij Anne-Marie en Elly uit Den Haag: beide vijftig plus, hun leven lang gezorgd voor man en kinderen en nu op zoek naar avontuur. Anne-Marie en Elly houden van zon, zee, strand, dansen en…Antilliaanse mannen. Dat klinkt de diva als muziek in de oren; hij duikt met hun het water en het nachtleven in.

Tenslotte brengt Gordon een bezoek aan zijn favoriete vakantiestek: Zuid-Afrika. Vier maanden hebben de studenten Dian, Suzan, Daphne en Nieke stage gelopen in Kaapstad op een basisschool in een township. Gordon zoekt de meiden op tijdens hun laatste stagedag, waar ze geëmotioneerd afscheid nemen van ‘hun’ kinderen. Als troost heeft hij nog een verrassing voor ze in petto: hij neemt ze mee op safari.

[get this widget]