donderdag 6 maart 2008

Dennis is de Mol

Vanavond was dan eindelijk de finale van Wie Is De Mol van de AVRO te zien. Ik denk dat niemand het had verwacht en zeker ik niet, maar de ontknoping was meer dan onverwacht. Dennis was namelijk De Mol. Edo is de winnaar en gaat met ruim 20 duizend euro naar huis. In de laatste aflevering die vanavond vertoond werd op Nederland 1, kregen we te zien dat Edo de vraag wie De Mol is, juist had geantwoord. Daarna werd Dennis naar voren geroepen en werd er bekend gemaakt dat hij De Mol is. Regina, gaat met helemaal niks naar huis.

Vervolgens zagen we alle kandidaten bij elkaar in een ruimte zitten. Annette, Regina, Dennis, Nicolette, Dunya, Coen, Georgina, Edo, Joris en Patrick keken gezamelijk naar de beelden van het afgelopen seizoen en wat De Mol allemaal geflikt heeft om het spel te saboteren. Iedereezn was het wel met elkaar eens over het feit dat als ze beter hadden opgelet, ze makkelijk zouden kunnen weten dat het Dennis was die aan het mollen was.

Het achtste seizoen van Wie Is De Mol zit er nu op. Presentator Pieter Jan Hagens heeft de kijker beloofd dat er zeker een negende seizoen zal komen volgend jaar. Overigens is er vanaf 17 ook een jongeren versie te zien van dit programma met de naam Wie Is De Mol junior.


[get this widget]