donderdag 17 januari 2008

Wie is de mol? aflevering 3

Vanavond ging om 20.30 weer een nieuwe aflevering van Wie is de mol? van start. In de 1e opdracht Topitos op tafel lagen 20 bakjes omgekeerd op tafel. Onder sommige bakjes lagen Topitos en onder sommige niet. Op het moment dat Peter Jan Hagens een van de bakjes optilde kon 1 van de kandidaten roepen om de Topidos die eronder liggen te krijgen, hierna verlaatte hij of zij het spel. En dit ging net zo lang door tot alle Topidos op waren.

In de 2e opdracht moesten de kandidaten gezamenlijk een zin maken. Iedereen kreeg een bord om zijn bovenlichaam met op de voor en achterkant een woord. De kandidaten liepen allemaal door de stad en hadden handboeien bij zich. Op het moment dat ze elkaar tegen kwamen moesten de kandidaten zich aan elkaar vastklinken. Net zo lang totdat iedereen aan elkaar vast zat. Uiteindelijk was het de bedoeling dat er een goedlopende zin uitkwam. Dit lukte de kandidaten natuurlijk weer niet.

In de 3e opdracht Vlaggen in het Maïsveld namen Edo en Joris plaats in de uitkijktoren. Georgina, Dennis en Dunya moesten proberen de vermenigvuldigings - vlaggen in de cirkels te hijsen. Het andere team kon geld winnen door de vlaggenstokken om te hakken. De kandidaten konden niet zomaar naar de cirkels toelopen ze werden achtervolgd door jagers met rode vlaggen. Aan de hand van de rode vlaggen konden Edo en Joris de kandidaten de goede richting op laten lopen. Na dit spel was het tijd voor de Executie. Het is uiteindelijk Georgina Verbaan die de meeste vragen in de test fout beantwoord heeft, hiermee moet zij deze week Wie is de mol? verlaten.

[get this widget]