maandag 18 februari 2008

Kyle XY

Ik zelf ben nu al een groot fan van de tv serie Kyle XY. Helaas is de serie nog steeds niet in Nederland te zien. Op Net 5 zou het programma goed op zijn plaats zijn. Kyle XY is een Amerikaanse dramaserie die gaat over Kyle. In de pilotaflevering van de serie maken we kennis met hem. Hij wordt naakt wakker in het bos net buiten de stad Seattle in de staat Washington. Op het moment dat hij wakker wordt heeft hij geen enkele herinnering van zijn verleden.

Kyle is op dat moment zestien jaar. Hij weet ook nog niet hoe hij moet communiceren met andere mansen. Hierna komt hij terecht in een jeugdinrichting.

Dan komt hij uiteindelijk voor een paar dagen terecht bij Nicole Trager. Een therapeut die inziet dat hij recht heeft op een familie en een normaal leven. Al snel merkt Nicole hoe bijzonder Kyle is, en wil zij hem graag in haar gezin opnemen. Haar man, zoon en dochter stemmen er mee toe. Hij leert in het gezin hoe het leven in elkaar steekt. Uiteindelijk gaat Kyle op zoek naar zijn verleden, waarom hij geen navel heeft en geen herinnering van zichzelf als kind.

In Amerika werd de serie voor het eerst uitgezonden op 26 juni 2006 op de zender ABC Family. Zo telde het eerste seizoen 10 afleveringen en het tweede seizoen dat op 11 juni 2007 van start ging 23 afleveringen.

[get this widget]