maandag 11 februari 2008

Vernieuwde zondagavond Net 5

In het voorjaar van 2008 komt NET 5 op de zondagavond met nieuwe seizoenen van Medium en Lost. Het ziet er naar uit dat Net 5 de series Ghost Whisperer(eerder op sbs 6) en Supernatural(eerder op veronica) gaat herhalen op NET 5.

Het vierde seizoen van Lost heet ‘Verdedig het eiland, of je komt te overlijden’. Dit vierde seizoen gaat verder waar seizoen 3 gebleven is. Toen maakten de overlevenden contact met waarschijnlijk een schip. Later in dit seizoen gaan een aantal personages op zoek naar de cockpit van vlucht 815. Nieuw in dit seizoen is dat naast de gebruikelijke flashbacks er ook flashforwards zullen plaatsvinden waarin men beelden ziet uit de toekomst.

In seizoen 4 van Medium probeert Allison onopgeloste mysteries en misdaden op te lossen met behulp van haar bovennatuurlijke gave. Dit alles in opdracht van het openbare ministerie.

Ghost Whisperer werd ook al op SBS 6 uitgezonden en draait om Melinda Gordon. Zij kan communiceren met geesten en overleden mensen. Zo hoort en ziet zij geesten. De overledenen mensen kunnen geen afscheid nemen van het aardse leven. Dit komt omdat ze nog iets met zich meedragen wat afgehandeld moet worden. Het is Melinda die probeert de geesten definitief naar het hiernamaals te helpen. Dit is voor haar en de mensen waar ze mee te maken krijgt vaak nog een lastige opgave.

Supernatural werd eerder op Veronica uitgezonden maar is nu stopgezet. Deze serie gaat over Dean en Sam Winchester. Sam is de jongste van de twee broers. Zijn oudere broer Dean houdt zich net als zijn vader constant bezig met de strijd tegen het onbekende. Hun vader weet zeker dat zijn echtgenote ooit is gedood door duitstere krachten. Wanneer ook hun vader op mysterieuze wijze verdwijnt gaan Dean en Sam op zoek naar hun vader. Dit zou uiteindelijk het leven van beide broers grondig veranderen.

Ghost Whisperer: vanaf zondag 17 februari om 20.30 uur
Medium: vanaf zondag 17 februari om 21.30 uur
Lost: vanaf zondag 13 april om 22.30 uur
Supernatural: vanaf zondag 13 april om 23.30 uur

[get this widget]